Workshops/ Masterclasses/Cursussen

Hier vind je mijn actuele aanbod van cursussen, workshops en masterclasses. De cursussen en workshops geef ik zowel in mijn atelier als op locatie op aanvraag. De masterclasses geef ik alleen op aanvraag.

Masterclasses “Haute Couture Textielbloemen”- In deze masterclass oefen je veel technieken, je verwerkt verschillende stoffen en maakt diverse harten van pailletten, kralen en knopen. Je maakt meerdere prachtige bloemen die gedragen kunnen worden als broche of haarversiering. Deze masterclass bestaat uit 4x 2,5 uur en kan ook  aangepast worden in een 1- of 2- daagse masterclass.

Workshop “Haute Couture Textielbloemen”- Uit bovengenoemde masterclass heb ik nu een workshop van 3,5 uur ontwikkeld waarin je een bloemenbroche maakt. Hiernaast vind je de details en kun je je vanaf februari 2023 inschrijven.

Cursus “Eenvoudige tas/clutch”- Tijdens deze cursus van 5 lessen van 2 uur maak je een eenvoudige tas naar voorbeeld. Er is ruimte om het formaat aan te passen en de tas op diverse manieren te versieren. Hiernaast vind je de details over deze cursus.