Sporttassen

Ik moest ergens beginnen met mijn collectie: er zitten veel beelden en flarden in mijn hoofd, maar dat moet allemaal nog vorm krijgen, zich ontwikkelen tot kledingstukken.

Bij mijn ouders vond ik laatst een hele eenvoudige, oude sporttas. De sporttas had geen mooie kleur, was niet gemaakt van fijn materiaal maar had wel een mooie vorm. Daarmee ben ik mijn collectie gestart. Ik ben mijn collectie gestart met deze sporttas als eenvoudig accessoire. Het was nog best ingewikkeld en het kostte me dus veel werk om er een kloppend item van te maken. Toen ik het proefmodel had gemaakt kwam ik er achter dat ik nog twee binnenzakken wilde toevoegen, dat ik de hengsels extra vast genaaid moesten worden om te zorgen dat het niet los ging als je er hard aan trok en dat ik een sleutelhanger aan de binnenkant voor mijn sportschoolsleutel miste.

Nu alleen nog mijn geborduurde logo op de tassen en dan zijn ze hier te zien en te kopen! De bijgevoegde beelden laten al een aantal stoffen en kleurcombinaties zien.